Trainingen

De kunst van het ondernemen”, een training van zeven bijeenkomsten waarin de aandacht gericht is op het oefenen en trainen van vaardigheden als het presenteren van je bedrijf, netwerken, onderhandelen, plannen en organiseren.

Zou je dat wel doen?”, een oriëntatietraining van vier bijeenkomsten voor mensen die erover denken om voor zichzelf te beginnen en willen uitzoeken of dit haalbaar is. In deze training wordt met behulp van  het bedrijfsplan stap voor stap onderzocht of een  idee, al dan niet aangepast, haalbaar is.

Bedrijfsplan schrijven”, In zeven bijeenkomsten passeren alle onderwerpen de revue die een startende ondernemer moet weten eer hij begint. De bouwstenen voor het bedrijfsplan worden voorbereid en klaargezet. Als uw plan helder is en u zoekt alleen iemand om het op te schrijven, kunt u bij mij terecht.

Marketing voor starters”, in 7 bijeenkomsten komen marketingaspecten aanbod zoals het bepalen en beschrijven van de behoefte van de doelgroep, concurrentie- analyse en de marketingmix.

Waarmee kan ik u van dienst zijn?’ Een training commerciële vaardigheden, in 6 bijeenkomsten verkoopvaardigheden voor startende ondernemers.

Coaching

De balans tussen eigen wijsheid en je laten coachen is bij een startende ondernemer precair. Als kleine zelfstandige ben je zelf verantwoordelijk voor alles. Een coach kan in het begin prettig zijn zodat je je beslommeringen kunt delen.